Ahir dissabte els infantils del Tarragona guanyaren a casa contra UESantBoiana B la sisena jornada d ela lliga de 2a Catalana; una ampla victòria que sens dubte ajudarà als nostres Voltors a posicionar-se més amunt de la taula. En David Garcia ens ho explica a la seva crònica:

“Dia plujós i camp enfangat: dia de rugbi. Tenint en compte la posició a la taula  del Tarragona i de la Santboiana, el fet que aquests tot just hagin disposat de temps per escalfar i les condicions ambientals, definitivament no ajudaven als visitants.
En aquesta ocasió l’a priori no s’ha enverinat i la trobada ha tingut poca història. La victòria local no ha perillat en cap moment i a sobre als de blau els han mostrat dues targetes grogues, una a cada meitat de temps. Avui no era el seu dia.
Tot i que avui la pluja també s’ha donat en el camp en forma de marques dels Voltors, no tot han estat flors i violes. La molt voluminosa victòria no pot amagar que els liles encara han de treballar dur la seva col·locació al camp. Els partits amistosos contra equips estrangers que disputarem durant les vacances de Pasqüa han de servir per polir alguns aspectes importants del joc de cara a la recta final de la temporada, ja que no amaguem que l’objectiu de l’equip és el primer lloc.”