infantils gotics12octAquest diumenge 12 d’octubre els infantils del Rugby Tarragona han disputat a casa el partit corresponent a la segona jornada de la lliga S16 contra Gòtics RC i han pogut assaborir el dolç regust de la victòria. Ens ho explica a la seva crònica David Garcia:

La segona jornada de la lliga infantil ha portat la primera victòria als voltors, tot i tenir només catorze jugadors. Després de la dolorosa derrota anterior, aquesta setmana s’ha treballat de valent la intensitat defensiva i es notori que ha donat molt bons fruits contra els Gòtics. Això si, el partit ha començat amb l’equip tarragoní badant durant uns quants minuts i rebent la primera marca en contra, que finalment hauria de ser l’única dels visitants. Tenint en compte la inferioritat numérica dels locals, es podía témer que aquesta contrarietat marqués la resta del partit, però s’ha sabut reaccionar aviat i corregir les errades, agafant aviat el to defensiu i portant el ritme del partit. Així s’arribava al descans havent-li donat ja la volta al marcador.

A la segona meitat el perill estava en una possible davallada física dels voltors, ja que jugaven amb dos jugadors menys durant 10 minuts i els Gòtics disposaven de prou canvis, però res d’això. L’equip no ha baixat en cap moment la intensitat i ha continuant desenvolupant un extraordinari treball de rucks i de placatge fins al final, ampliant l’ avantatja amb dues marques més i gràcies a les errades als metres finals dels barcelonins.A la fi del partit: Tarragona 31 – Gòtics  5″.