Campionat Catalunya Infantil 2a Divisió
CR TARRAGONA 14
RC L’HOSPITALET 5

(crònica de David Viña, Entrenador dels U16) Orgull. Aquest va ser el sentiment predominant durant la jornada rugbística d’ahir, tant durant el transcurs del partit, on els jugadors van demostrar la casta i l’esperit predominant de l’equip, com del nombrós públic que es va congregar a les instalacions de la Laboral. És difícil descriure les sensacions viscudes des de la banqueta, la majoria de persones vinculades a l’equip d’infantils encara tremolavem de nervis passada la mitja hora de l’acabament del partit. Un d’aquells partits que fan afició, que mostren els punts forts i les mancances de dos equips que busquen la victòria costi el que els costi. El partit va començar trabat, les jugades no sortien com s’havien plantejat i els nervis i les ganes de fer-ho bé impedien que el joc fós fluit i àgil, alguns dels nostres jugadors es van lesionar degut a la duresa dels jugadors de l’Hospi, que havien portat a Tarragona el millor de la seva cantera i les ganes i la competitivitat que caracteritzen tots els seus equips.

La banqueta del CRT aquesta vegada no estava molt poblada degut a lesions i decisions tècniques, pel que cal remarcar que molts dels nostres van jugar tocats durant tot el partit. Sobre el camp es va veure el de sempre, l’equip contràri superior en fases estàtiques i el nostre còmode defenent i sentint-se superior quan la obre a la línia, els entrenaments comencen a fer el seu efecte. En un desajust defensiu va arribar la marca sense transformació de l’Hospi, una marca molt discutida pels jugadors ja que defenen que la pilota no va arribar a tocar el terra, l’àrbitre es trobava lluny de la jugada (com en moltes fases del partit) i encara desconeixem sota quins critèris va pitar la marca. Aquesta injustícia va fer que els nostres jugadors treiessin el millor que portaven i van realitzar una marca mitjançant una jugada marca de la casa, constant penetració i continuació al placatge que va culminar amb la marca de Marc, un lluitador. A continuació va transformar el xut a pals des d’un dels laterals, molt celebrat per les grades i pel cos tècnic, que sabia dels seus esforços amb entrenaments individuals per millorar la seva tècnica. A continuació el partit es va endurir i els placatges i rucks van generalitzar les fases de partit. Durant la mitja part vam intentar canviar el guió, intentant obrir ràpidament la pilota a la línia apoiada per terceres línies i generar superioritat numèrica en atac, en defensa el patró seguiria sent el mateix, placatges agresius i l’intent de guanyar el ruck sempre. Així va arribar una marca anuada a M. Bielsa, un dels descobriments de la temporada, on l’equip de terceres va recórrer 40 metres a l’esprint per arribar a marca. L’àrbitre va decidir que havia tocat la línia exterior. El partit es va endurir encara més, els dos equips buscaven la victòria i finalment es va fer justícia, en una jugada de mà a mà va arribar la marca de Nico, que va recórrer tota la zona de marca per deixar-la sota pals, la transformació va ser fàcil. Cal destacar els xuts realitzats pel nostre apertura Pau i la seva direcció de l’equip, l’esgotament de la majoria dels integrants de l’equip que van deixar-s’ho tot al camp, la millora dels jugadors que feia 2 mesos no sabien què era el rugby i les cares de felicitat de tot el públic existent. Seguim així CRT!!

 

CR Tarragona: 1 Regincós,  2 Lembo, 3 Mateu; 4 Bielsa, 5 Guifré; 6 Cristian, 7 Andrey, 8 Firmo; 9 Nico (5), 10 Pau (2); 11 Revuelta, 12 Ricardo, 13 Miki, 14 Juanda i 15 Marc (5+2). Substitucions: 16 Samu i 17 Enri. Lesionats: Egor, Pol i Antonio. Sense jugar: Alejo i Fede.