Campionat Catalunya Infantil – Fase Prèvia – Grup C

Estadi Municipal Atletisme Cosntantí Miranda (Sant Boi)

UNIÓ ESPORTIVA SANTBOIANA 22

CLUB RUGBY TARRAGONA 5

(Crònica d’Emili, Delegat Infantils) Primer partit de la temporada contra un dels rivals més dificils que ens podien tocar: SANTBOIANA. Tot i així, els nostres jugadors han sortit molt motivats i han aconseguit la primera marca de la temporada en els primers minuts del partit, la qual cosa ha donat molts ànims a un equip, tècnica i tàcticament, inferior degut a la seva inexperiència, cosa que se solucionarà amb més partits i més entrenaments. Molts placatges i victòries en els rucks no s’han vist reflectides en el marcador.

La SANTBOIANA ha sabut aprofitar la seva experiència i ens ha fet dues marques més abans de la mitja part. Els canvis produits durant la segona part, per tal de donar descans i fer jugar a jugadors més nous i poc entrenats han minvat la capacitat del CRT a l’hora d’anar endavant, i això ha fet que l’UES remuntés i liquidés el partit amb dues marques més. Malgrat això els nois del CRT no li han perdut la cara mai al partit i podriem dir que ha estat força disputat. Hem de millorar moltes coses, (les touches, els rucks, l’atenció i la distribució dels nostres jugadors pel camp, etc…) però jugant amb ganes i amb intensitat com ho hem fet avui, el futur d’aquest equip serà, sens dubte, interesant i plagat de victòries.

 

CR Tarragona: 1 Antonio 2 Gomis 3 Samu 4 Bernardo 5 Firmo 6 Rafa 7 Alejo 8 Xavi 9 Guillem 10 Pau 11 Juan David 12 Jabito 13 Javi 14 Cristián 15 Marc. Substitucions: 16 Ricardo 17 Enric 18 Lembo 19 Quique 20 Mateu 21 Michael 22 Ferreira. Fede i Igor no han jugat.