Campionat Catalunya 2ª Divisió

REUS DEPORTIU 7

VOLTORS CRT 25

Aquest fred matí els VOLTORS han visitant al REUS DEPORTIU en la 7a jornada de Segona Catalana. Després de perdre la passada el primer partit de Lliga, els VOLTORS tenien moltes ganes avui de recuperar-se i quina millor manera de fer-ho en el derbi contra REUS. L’equip amb 26 convocats ha presentat els seus millors homes després de prendre la dolorosa decisió dies abans de treure el Juvenil de competició i així comptar amb les joves promeses pel primer equip. Els VOLTORS han sortit a tope des del començament i han controlat el partit. el joc de davantera ha estat molt superior i 3 assajos han arribat d’una melé, d’una touche i d’una jugada per davant finalitzada per la tres-quarts. Amb 0 a 17 s’ha arirbat al descans. La segona part ha començat amb el mateix domini. Agus ha anotat el 4 assaig després d’una touche a 5 metres de la zona de marca reusenca. Semblava que el partit finalitzaria amb una victòria de les que fan història per part del CRT, però després dels canvis fets per Diego entrant homes de refresc, el ritme de partit ha caigut i fins i tot s’ha deixat l’oportunitat al REUS per anotar. Els locals han aprofitar aquesta baixada d’intensitat dels VOLTORS i han anotat el seu assaig. Finalment Jason ha transformat un cop de càstig final deixant el 7 a 25 final.

 

S’ha aconseguit el més important, guanyar i fer bonus ofensiu, però s’ha deixat passar una molt bona oportunitat per treure una anotació contundent. El CRT segueix lider i es distància un mica dels seus seguidors.

 

Destacar la bona presència de socis i seguidors del CRT que han seguit la crida feta pel Club durant la setmana.

 

Pel CRT han jugat: Titi, Yoel, Jason; Angel Luis, Liam; Andrés, Albert, Riccardo; Luis, Agus; Jose, Jere, Jan, Chivi i Javi. Reserves: Paco, Massa, Mati, Lahuer, Eloi, Valldo i Marc. També convocats: Jaria, Costana i Erik. Anotacions: 20′ Assaig Riccardo, Transformació Jason; 37′ Assaig Yoel; 40′ Assaig Mati 0-17; 46′ Assaig Agus 0-22; 70′ Assaig i Transformació REUS; 76′ Cop de castig Jason.

 

Felicitats a jugadors i seguidors!!

 

Altres resultats de la jornada:

SANTA COLOMA 17 ALELLA 10b

PARETS 44b VILANOVA 18

MARTORELL 55b GARROTXA 5

CNPN ENGINYERS 29b CASTELLDEFELS 40b

 

>> LES IMATGES DEL PARTIT <<