Aquest passat dissabte el Torneig Santa Tecla es va jugar en categoria Sènior en format de Triangular amb CR MARTORELL i CR CASTELLÓ com a Clubs convidats. Suposava la presentació del CRT SÈNIOR davant la parròquia local. El primer partit el van disputar CASTELLÓ (2a Valenciana) i el MARTORELL (2a Catalana) amb un marcador final d’empat a 10. Arribava el torn dels VOLTORS que en el seu primer partit (tots jugats a dues parts de 20 minuts) s’enfrontaven al MARTORELL amb l’equip ben armat per tres-quarts tot i alguna absència destacada i l’entrada de 3 nous jugadors Juvenils arrivats del Cadet del passat any. El joc va ser molt viu i la tres-quarts tarragonina va entrar una i altra vegada amb pilotes lliberades ràpidament per la davantera. El resultat final 34 a 0 reflexa el domini local.

 

En darrer partit entre VOLTORS i CASTELLÓ donaria el guanyador del Torneig. El CRT va sortir totalment relaxat pensant-se que seria una victòria fàcil i això ho va aprofitar perfectament els de La Plana per anotar 2 assajos i avançar-se als 10 minuts amb un 0 a 14. La bronca estava assegurada, però per sort els VOLTORS van començar a agafar el control del joc i amb 2 assajos per la tres-quarts s’arribava al descans amb un ajustat 12 a 14. En la segona part no va haver cap assaig tot i el domini dels VOLTORS, i a 5 minuts del final AGUS va transformar una cop de càstig des d’uns 30 metres gens fàcil que suposava el 15 a 14 final.

 

Destacar la feina de les noves promeses arribades al primer equip Javier de Orbaneja, Yoel González, Matias Sa, Marc Valdosera, així com una de les noves incorporacions Riccardo Mazzucchelli, segona línia arribat d’Itàlia.

 

Un fet important va ser que l’equip no va patir en cap moment les absències importants que per raons laborals o d’infermeria no van poder participar: Jeremías Santiago, Albert Domenech, Adrià Coll (U20), Jason Condon (nou primera línia arriat d’Irlanda), Albert Plana, Luis Martínez, Jaime Franco (U20), Jan Boogarts (U20) i d’altres Juvenils.

 

CR Tarragona: (primeres) Enric Cabellos, David Rocamora, Antonio Marques, Joan López, Osvaldo Misol, Carlos Pérez, (segones) Riccardo Mazzucchelli, Jordi Masaguer, Angel Luis Miguel; (terceres) Matias Sa, Marc Valldosera, Andrés Lechuga, Juan Muñoz, Marcel Olivé; (mitjos) Pau Gallés, Javier de Orbaneja; (centres) Agus García, Luis Franco; (ales) Yoel González, Jordi Nolla, Sergi Garreta; (darrers) Jose Antonio Lahuerta, Jose Pleguezuelos.