Ahir dissabte 7 de febrer l’equip dels S18 del Rugby Tarragona es desplçava a Sant Boi per disputar el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga de Primera Catalana, un encontre on es va poder veure uns ferotges Voltors a la primera part de l’encontre, però que a la segona van anar perdent força i efectius. Ens ho explica amb detall a la seva crònica en Dani Roca:

“Aquest disabte els Joves Voltors han viatjat a Sant Boi, s’esperaba el partit de la temporada. Llàstima que han jugat al camp d’entrenament, perquè es mereixien haber jugat al Baldiri Aleu.
El maxt ha començat amb molta tensió, els joves Voltors una mica impressionats pel rival, però sense perdre la concentració. La Santboiana expectant i sense saber la capacitat dels nostres. La igualtat ha estat màxima i fins passats deu minuts ningú ha pogut trencar el marcador. No obstat el primer en fer un assaig ha estat la Santboiana, 7-0, semblava que els joves Volltors no creien en la seva capacitat.
Pero en qüestió de segons una fantàstica jugada col·lectiva dels Joves Voltors ha trencat la defensa Santboiana retornant l’equilibri al marcador, 7-7. Els tarragonins varen despertar la por a la Santboiana.
Tot i això, el següent en trencar el marcador va tornar a ser la Santboiana,14-7, però a la següent jugada els Joves Voltors varen tornar a remontar, 14-14.
Des d’aleshores i fins que va acabar la primera part el Sant Boi ho provà de totes les maneres possibles, però es va trobar amb una excel·lent defensa dels Joves Voltors que va fer que els esforços dels rivals fossin inútils.
A la segona part tant d’esforç va passar factura i les lesions d’en Soto i en Riky, feren que el Joves Voltors desaparegeren del camp durant quince minuts on la Santboiana no va perdonar, i va posar el marcador en 54-14.
Des d’aquest moment, els nostres, sabent-se vençuts, varen treure el seu orgull. Cansats, lesionats, però amb molta voluntat, varen ser capaços d’aixecar-se un cop més i tornar a plantar cara fins a la fi del partit fent un nou assaig que porta el marcador al definitiu 54-19.
Tot i la derrota, cal dir, que podem estar molt orgullosos dels Joves Voltors que ho han donat tot i que cada vegada juguen millor, havent estat l’equip que més punts ha fet a la Santboiana en el seu camp aquesta temporada.”