1458620 211258202387310 1648716128 nAquest diumenge 10 de novembre s’ha disputat la quarta jornada de Primera Catalana amb l’enfrontament entre el Rugby Tarragona i els Gòtics RC, partit emocionant fins al final com ens descriu la crònica d’en Daniel Roca.
“El partit ha començat amb molta empenta per part dels Voltors, cosa a la que no ens tenen acostumats, tot i això, els Gòtics, han anat recuperant terreny. Gràcies a que els de Tarragona han sabut aprofitar els cops de càstig que han disposat han agafat avantatge en el marcador, pero en un seguit d’errors defensius dels Voltors, els Gòtics han fet una marca que els ha tornat al partit. Posteriorment n’han aconseguit una altra que els posava per davant en el marcador, cosa que ha propiciat una reacció dels Voltors que en l’ultim minut han aconseguit un assaig que els posava novament per davant en el marcador amb un resultat de 16-12.
La segona part ha començat amb un clar domini dels Gòtics fins que al minut 18 han aconseguit un assaig que els posava davant en el marcador. Això ha fet que els Voltors reaccionessin i intentessin recuperar la iniciativa. Però tot i els esforços i un emocionantíssim final, els Voltors han acabant perdent el partit per 16-19, resultat que demostra la igualtat d’ambdós equips”.