Ahir dissabte 21 de febrer va tenir lloc a Tarragona el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga de Primera Catalana entre el Rugby Tarragona i Rugby Hospitalet B, amb victòria ampla per als Voltors que a dia d’avui ocupen el primer lloc de la taula.

Els titulars foren: Kiko, Rocamora, Gaite, Massagué, Marcel, Xavi R, Palau, Eric, Eloi, Martu, Luis, Jammin, Guillem, Jere i Mati i  suplents: Pleguezuelos, Matias, Xavi S. Jero, Oscar, Andrés i Joan Lopez.

Ens ho explica a la seva crònica en Xavi Roca:

“Partit senzill aquest dissabte al Complex Educatiu. Els d’Hospitalet es presentaven amb quinze jugadors (sense cap recanvi), segurament afectats pel partit que disputava, més o menys a la mateixa hora, el seu primer equip. Sense aquest reforç d’efectius, el rival, tot i la seva lloable dignitat, resultava ser un spàrring senzill pels de Tarragona, que continuen fent palès el seu creixement de nivell. Així, el partit consistia, més que en guanyar-se, en fer-lo útil com a sessió d’entrenament. Les marques anaven caient mentre els locals tractaven de provar les jugades entrenades, i mantenir l’ordre i la comunicació desitjats.
Finalment, setanta cinc a deu, punt bonus ofensiu, i a esperar que Sitges i Banyoles es deixin algun punt, per poder apropar-nos a l’objectiu de guanyar aquesta lliga de Primera Catalana. Felicitats, Voltors!”