Aquest dissabte 22 de febrer les instal·lacions del Rugby Tarragona al Complex Educatiu comptaran amb la presència de gairebé un centenar de nens de les escoles de rugby del CNPN-Enginyers i del XV del Vallès / Badalona que juntament amb els de l’Escola del Rugby Tarragona gaudiran d’una jornada de rugby. Els tres clubs hi participaran en les diferents categories des de Sub6 fins a Sub14. Els partits tindran una durada de 20-25 minuts segons la categoria amb un total de 40-50 minuts. La jornada s’iniciarà a les 10,30 del matí i finalitzarà als voltants de la 1 del migdia.

 

D’altra banda, els infantils del Rugby Tarragona (Sub16) es desplaçaran al camp de La Guinardera per enfrontar-se amb el Sant Cugat a les 12 del migdia en el partit corresponent a la desena jornada de lliga de la seva categoria, encontre que es preveu força disputat ja que el Tarragona ocupa el 4t lloc en la classificació i el Sant Cugat el cinquè.

 

I el diumenge, el Primer Equip-sènior es desplaçarà a Barcelona al camp de la Teixonera per jugar a les 2 del migdia contra Barça B el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga, amb l’objectiu de remuntar la mala ratxa que els ha acompanyat en les darreres setmanes; apuntar però que el Barça B ocupa el 4t lloc en la lliga de Primera Catalana i el Tarragona el vuitè.

 

Esperem que la sort i el bon joc  acompanyi a tots els nostres Voltors!