Aquest diumenge passat dia 22 de març, una trentena de valents Voltors van desafiar les inclemències del temps per dur a terme una jornada de muntanya que batejàrem com a I Voltor’s Spring Race, amb la que estrenàvem les activitats de la nova Secció Excursionista del Rugby Tarragona.
De bon matí ens trobàrem a Vilaplana amb la intenció de pujar a La Mussara i tornar al punt de sortida. Un recorregut d’11 quilòmetres amb un desnivell de 640m i unes 4 hores de durada segons les cames dels participants.

Es van fer 5 grups barrejats  amb jugadors de diferents categories i socis i sòcies del Club. En un primer moment el temps ens va respectar, però a mesura que anàvem pujant la pluja creixia, endurint el recorregut. A dalt de tot ens esperava la boira i l’Andres per fer-nos la foto de grup. L’equip guanyador va fer el recorregut en 2 hores i 20 minuts.
Al final tots els Voltors van arribar al niu, això si, una mica mullats, però sabent que ens esperava una bona dutxa d’aigua calenta i el dinar, en el qual participaren una desena de Voltors més. Per últim, es van repartir els premis a tots els grups que havien participat.

Us animem a venir a la propera edició en la que ja tenim un grup treballant-hi.

 

Albert Frisach

 

Fotos I Voltor’s Spring Race