Després del cap de setmana passat en què els tots els esforços dels membres del Rugby Tarragona es destinaren a l’XI Trobada d’Escoles de Rugbi “Ciutat de Tarragona”, els dies 7 i 8 de març torna la normalitat i la competició, tot i que no a totes les categories ja que els S16 tenen jornada de descans.

Els S18 es desplaçaran el dissabte a Sant Boi per jugar a les 17h amb la UESantboiana el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga de Primera Catalana; els blaus encapçalen la taula amb 24 punts després d’haver guanyat els 5 partits que han jugat, mentre que els Voltors son els segons per la cua amb només 5 punts; la sort i el nombre de lesionats no ha acompanyat a aquest equip en la segona fase de la lliga encara que dels 4 partits jugats, 3 s’han perdut pels pèls, com el de la setmana passada contra CEU amb una diferència de només 2 punts, o l’anterior amb el GEIEG amb 1 punt.

La cosa pinta molt diferent per al Primer Equip que aquest diumenge 8 de març jugarà a casa contra Martorell RC. Els Voltors del Primer Equip son els liders de Primera Catalana amb 5 partits guanyats i només 1 perdut i 24 punts; per contra el Martorell és el cuer de la taula amb només 1 punt; els nois d’Hervé Boulais probablement podran tornar a endur-se una victòria. El partit es jugarà a les 12h del migdia al Complex Educatiu de Tarragona.