Amb un sol radiant i una calor gairebé estival iniciàvem la jornada aquest diumenge 10 de maig, amb un altre esdeveniment dels grans: la II Trobada de Veterans de Rugby de Catalunya, organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Rugby i el Rugby Tarragona. Es tractava de la segona edició d’aquest torneig per a veterans, que l’any passat es va iniciar a Sant Cugat.

Hi van participar els següents clubs: RC Cornellà, SEL Vilanova, Badalona RC, AV Barcelona, CEU, FC Barcelona i Rugby Tarragona. Gairebé 200 jugadors i una bona colla de seguidors que van tornar a convertir, un cop més, el Complex Educatiu de Tarragona en una festa del rugby. Onze partits de 20 minuts de durada jugats entre les 10 del matí  i la 1 del migdia, van permetre als veterans dels clubs citats tornar a gaudir del joc i retrobar-se amb vells amics.

Visita d’autoritats amb l’alcalde de la ciutat Josep Fèlix Ballesteros, la directora de Serveis Territorials de la Conselleria d’Esports, Gemma Solé, Vicenç Abellan, gerent del Complex Educatiu de Tarragona i el candidat a l’alcaldia per CIU, Albert Abelló, que van estar acompanyats pel responsable de Relacions Institucionals del club, Pere Grau.

Després dels partits, el tercer temps de rigor amb vermut i aperitiu i, seguidament, dinar de germanor i lliurament d’obsequis, acabaren de completar aquesta magífica diada en què un cop més vàrem demostar que, malgrat ser un club petit, tenim una gran capacitat de treball per organitzar esdeveniments de gran magnitud i que aquests esdevinguin un èxit.

Gràcies a totes les persones que ho heu fet possible!