1623575 188707668006717 348235883 nLa Jornada de Portes Obertes d’ahir dissabte 25 de gener organitzada per l’Escola del Rugby Tarragona va ser tot un èxit de participació. És aquesta una iniciativa que es fa un o dos cops a l’any al Complex Educatiu de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre esport a nens i nenes de la ciutat i voltants i engrescar-los a que formin part del nostre Club. A través de la modalitat 3 X 3 (dos equips de tres jugadors), els nens i nenes s’inicien en el rugby i passen una bona estona.

Alex Satué, coordinador de l’Escola ens explica com va transcórrer la diada:

“Ahir vam celebrar el 3×3 amb la presència de 15 nous nens i nenes que van voler provar el nostre esport, i que conjuntament amb els nostres eren més de 40 jugadors repartits entre les tres categories.
Entre els equips formats pels nois hi havia noms tant divertits com “pepaluca” o “black of white” i d’altres més tradicionals com “all blacks”. Els partits van acabar sense guanyadors i tots els jugadors van rebre un petit obsequi del Club Rugby Tarragona que espera poder retrobar-los en propers entrenaments.”