La Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona  que va tenir lloc el dissabte 8 de març de 2014 va ser tot un èxit, tant de participació, com d’organització. El Club Rugby Tarragona des de fa 10 anys organitza aquest esdeveniment esportiu amb la finalitat que els jugadors més petits del nostre esport, el rugby, puguin gaudir d’un dia en el qual són els veritables protagonistes. Un altre dels objectius que es persegueix és el de donar visibilitat al nostre esport que, sortosament, cada cop va guanyant més adeptes. També s’aprofita per promoure els valors del rugby i els del Club Rugby Tarragona alhora que es desenvolupa una labor de formació dels jugadors i jugadores. A més, no cal dir que un esdeveniment d’aquest tipus, serveix per fomentar la participació i sensibilitzar a jugadors/res, socis i sòcies, pares, mares i resta de persones que integren el Club sobre la importància del seu paper en l’assoliment dels objectius del Club. El programa que s’havia preparat es va seguir amb puntualitat de manera que al voltant de les 9 del matí anaren arribant els jugadors i jugadores dels diversos clubs participants; a les 9,30 hi va haver la reunió amb els delegats dels equips i a les 10 s’iniciaren els partits que s’anaren desenvolupant ininterrompudament fins a les 3 de la tarda.

A les 12 hi ha haver recepció d’autoritats entre elles l’alcalde de la ciutat de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros que va estar acompanyat del president del Rugby Tarragona, Andrés Lechuga i el responsable de Relacions Institucionals, Pere Grau.

A les 15,30 s’aprofità per presentar les noves equipacions, així com el bus de l’empresa Ferreres personalitzat amb la imatge del Rugby Tarragona. Seguidament hi va haver el lliurament d’obsequis als representants dels 13 clubs que aquest any ens han acompanyat que eren: Rugby Club Sitges, Fútbol Club Barcelona, Valencia Rugby Club, Quimic Equip Rugby, Rugby Sales Viladecans, CN Poble Nou-Enginyers, Club de Rugby Sant Cugat, Castelldefels Rugby Union Club, Los Taus d’Amposta RCTE, CAU Rugby Valencia, Associació Rugby Poble Nou, Reus Deportiu i Club Rugby Tarragona.

Un total de 647 jugadors i 87 entrenadors que aquell dia s’aplegaren al Complex Educatiu de Tarragona; un ambient impressionant. Cal tenir en compte que molts dels jugadors i jugadores estaven acompanyats de pares i mares que van estar assistits al llarg del dia per un servei de restauració, que sens dubte els va ajudar a gaudir d’una bona jornada. També van poder visitar  la botiga de La Trobada i adquirir articles de merxandatge del Club Rugby Tarragona; algun que altre afortunat va marxar cap a casa amb algun obsequi especial de la Rifa de la Trobada que any rere any aconsegueix tenir més expectació. 

Es comptà també amb la participació dels col·laboradors de la Trobada que oferiren els seus serveis i productes a la zona d’esbarjo on no hi van mancar activitats per als més petits: zona d’inflables i també zona de tallers: pintura i maquillatge, i un espectacle de màgia a càrrec del mag Giovanni que sorprengué a petits i grans amb els seus increïbles trucs.

Una bonica jornada  amenitzada amb un temps primaveral, gairebé calorós, que transcorregué sense imprevistos ni contratemps i que encoratja als membres de la Comissió de la Trobada a començar a treballar en la del proper any.

 

GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!