(Crònica de D.Viña i E.Arias, Entrenador i Delegat respecticament) Després de l’alegria i la satisfacció de la gesta aconseguida pels nois a casa el Geieg, arribà el moment de disputar els play-off pels títols de la nostra final. En aquest cas la sort fou esquiva i ens tocà disputar-la contra el “coco” de l’eliminatoria, l’ARPN, un equip amb potencial per estar entre els 3 primers classificats de primera catalana i que degut a victòries per la mínima d’equips contraris no hi va poder ser. En resum, un equip de grandissimes dimensions (nois de 15 anys amb 1,90 d’estatura) i que sabia el que volia, continuitat i aprofitar la qualitat del seu apertura i centres.

 

El primer partit disputat a la Laboral fóu just després de la macro-trobada d’escoles de Tarragona, per tant, la meitat de l’equip i el cos tècnic van estar vinculats d’alguna manera en la festa i per tant vam arribar completament descentrats i desconcentrats, menjar tard, l’equip contrari també arribà tard, pel que aquest cúmul de despropòsits no van ser una excusa, però ens van afectar de manera evident. Jugadors nerviosos i enfront un equip concentrat i ben plantat. El resultat massa abultat pel que es va veure sobre el camp, sobretot en la segona meitat, on el CRT va reaccionar. Cal destacar el bonissim treball enfront d’un equip molt més pesat que el nostre en les melés i les touches, on vam demostrar el pundonor que ens caracteritza. Al final un 0-24 que ens restava opcions per disputar la final.

 

El segon partit una història completament diferent, equip motivat, equip concentrat, equip amb ganes de remontada i de donar la sorpresa, 22 valents i enfront el mateix equip amb ganes de sentenciar, ambient a les grades amb un públic agresiu (sí, sí, agresiu, insults i provocacions que no son dignes d’aquest bonic esport), el CRT a la seva, sortim plantant cara però errors nostres provoquen el seu 13-0, reacció del nostre equip marcant abans de la finalització de la primera part.

 

Els nostres jugadors comencen a detectar el que és jugar contra un equip durissim i molt agresiu, superant alguns cops el reglament, a pesar de tot això, marca de la nostra bala Anderson per a posar un inquietant 13-10 en el marcador, a continuació l’equip contrari comença a reaccionar d’una manera sorprenent, nois de 15 i 14 anys provocant, donant cops de puny als nostres, entrant amb genolls per davant a netejar rucks o placatges precedits de patades, combinats amb un fluix i permisiu arbitratge. El CRT no entra en tot això, evidentment, però ens descentrem, la majoria dels nostres jugadors novells i essent infantils de primer any la majoria ens lastra en veterania, ens treuen del partit i acabem cedint 3 marques més. Al final, tot solucionat al tercer temps entre equips tècnics i ens citem per l’any que ve en categories cadets i infantils, un partit brut no perjudicarà les excelents relacions entre els dos clubs.

 

Després d’aquest partit i veient el resultat de l’altra semifinal, Barça vs CEU, on el Barça supera de forma sorprenent el CEU que venia en un estat de forma bestial (ho vam comprovar en el dur partit de lliga). L’últim partit es disputa a la Laboral, gran preparació als entrenaments, jugadors motivadissims, però per llàstima de tots, per problemes de lesions i altres, l’equip contràri es presenta a Tarragona amb 14 jugadors, alguns d’ells novells. El CRT ens volem enfrontar a l’equipàs que va venir a la lliga però no va poder ser. El partit no va tenir molta història, un local amb una marca rere l’altra durant la primera part i més relaxat en la segona, i un CEU que ho va donar tot i que va plantar cara tot i ser durant moltes fases de joc 13 jugadors degut a la lesió d’un dels seus, bravo per ells!! al final ells aconseguiren la marca d’honor, que el camp va aplaudir.

 

Resultat final 38-7. Després un bon tercer temps en forma de calçotada.

 

Ara comença la intensissima preparació pel Torneig d’Orleans, on el CRT vol aconseguir el títol davant bons equips francesos i anglesos i la duríssima prova final del Campionat d’Espanya a Valladolid, on volem donar la cara amb un equip acabat de crear com aquest.

 

Felicitats a tots i cadascun/a de les persones que han colaborat amb aquest bonic equip, les bases estan posades, només ens falta créixer i créixer i millorar, les ganes les tenim totes!