Ahir dissabte 14 de març els S18 del Rugby Tarragona jugaren a La Teixonera amb Barça Rugby el partit de la setena jornada de la lliga de Primera Catalana  i per fi aconseguiren l’anhelada victòria que els ha estat esquivant en aquesta segona fase de la lliga. Ens ho explica a la seva crònica en Dani Roca:

“Aquest Dissabte els Joves Voltors varen desplaçar-se cap al camp de la Teixonera per enfrontar-se al Barça amb només setze jugadors. El temps semblava que havia de mantenir-se asolellat. I així es va mantenir durant el primer temps.
Els Joves Voltors van arribar justos de temps però això no va fer que perdessin la concentració, i quasi fan el primer assaig en el primer minut, no obstant, vàrem haver d’esperar fins el minut set per aconseguir-lo.
Afortunadament els primers vint minuts varen ser d’un domini total dels tarragonins i vàrem poder gaudir d’un gran joc i una gran voluntat i empenta per tal de guanyar el partit. Desafortunadament els nostres no van poder aconseguir reflectir en massa punts aquest domini. En aquest punt del matx el Joves Voltors aconseguiren un altre assaig que posava el marcador en 0-12 i ens feia respirar tranquils.
Aleshores un Barça que s’havia passat els primers moments defensant-se va passar a l’atac i els Voltors cediren l’iniciativa, i que a falta de cinc minuts per acabar la primera part fessin un assaig. No obstant, els Voltors varen plantar cara al joc agrupat que planteja el Barça, i no van permetre cap punt més del contrari, deixant el marcador en 5-12.
A la segona part les coses continuaren com va acabar la primera amb un Barça plantejant el joc agrupat exclusivament i els Joves Voltors fent una gran defensa, però amb l’Hugo lesionat i ja sense canvis durant la resta del matx. D’aquesta manera els del Barça feren un nou assaig i ens feren posar la por al cos. Però al contrari del que esperaven els del Barça, els Joves Voltors, varen aconseguir equilibrar el joc i fer-los retrocedir.
Vàrem patir molt; el joc agrupat del contrari els feia avançar molt, fins que als vint minuts la resistència dels del Barça es va trencar i els Joves voltors aconseguiren dos assajos en només cinc minuts que posaren el marcador en 10-22, cosa que ens feia pensar que el partit es decantava definitivament a favor dels Voltors.
Tot i això, encara hi hauria més sorpreses en el matx, i desafortunadament, l’Andrei va haver d’abandonar el camp amb el nas trencat, deixant-nos només catorze jugadors al camp per als últims deu minuts de partit.
Aquí és on els Joves Voltors varen donar tot el que tenien i en un gran xut a l’espai d’en Pau, amb una gran carrera d’en Riky i en Toño, qui va aconseguir l’última marca del matx.
A partir d’aleshores i fins al final els Joves Voltors varen limitar-se a defensar, i de forma excel·lent. Finalment varen trencar la mala ratxa de derrotes que portaven per puntuacions mínimes, demostrant que son un gran equip.”