Aquest dissabte 10 de maig de 2015 tindrà lloc a Tarragona la II Trobada de Veterans de Rugby de Catalunya organitzada conjuntament per la Federació Catalana de rugbi i el Rugby Tarragona.

El 2014 tingué lloc la primera edició d’aquest esdeveniment a Sant Cugat, que comptà amb la participació de 8 clubs: Badalona, FC Barcelona, Sant Cugat, Tarragona, Cornellà, AVRB, GEiEG, Santa Coloma i Vilanova.

En aquesta nova edició es comptarà amb alguns clubs més: AVRB, Badalona RC, Barça, Cornellà, CEU, SEL Vilanova, Sitges, GEiEG i l’amfitrió: Tarragona.

Hi haurà dues categories, la A i la B. La primera aplegarà els jugadors d’entre 35 i 45 anys, i la segona als jugadors majors de 46 anys. La categoria femenina s’aplegarà en un sol grup. Els partits tindran una durada de 90 minuts.

Està previst que els partits comencin  cap a les 10 del matí i acabin al voltant de la 1 del migdia; seguidament es farà el Tercer temps i a les 14h. el dinar de germanor, finalitzat el qual, es farà el lliuraments de premis i la cloenda d’aquesta gran trobada de veterans de rugby del territori català.