Ahir dissabte 29 de març de 2014 el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona es va enfrontar amb RC Cornellà a l’Estadi Municipal de la ciutat del Baix Llobregat a les 18,30h guanyant el partit per 10 a 21. Ho llegim a la crònica de Dani Roca:

“Aquest dissabte hem pogut assistir a un interessant partit entre els dos últims classificats de la lliga de Primera Catalana, el Tarragona i el Cornellà. El matx ha començat amb un clar domini dels Voltors, que han sabut prendre la iniciativa i posar contra les cordes al Cornellà, tot i que sense acabar de concretar en el resultat fins al minut 24, en què després d’un xut a fora des d’una sortida de 22 dels de Cornellà, en Lahuer ha tret ràpidament de banda i en Javi agafant els de Cornellà completament descol·locats ha pogut arribar fins a la linía de marca sense oposició. Més tard un cop de càstig ha permès arribar al descans amb un marcador de 0 a 8.
La segona part ha començat amb força empenta per part dels de Cornellà, cosa que combinada amb l’expulsio d’un dels Voltors per 10 minuts va fer que en 10 minuts els de Cornellà fessin dos assajos posant el marcador 10-8. Amb la reincorporació de l’expulsat, el Tarragona va recuperar el control del partit i en una sèrie de cops de càstig i un assaig transformat va donar la volta al marcador que es va situar en 10-21 favorable als Voltors. Finalment els de Cornellà varen tirar d’orgull i en l’últim suspir del partir varen aconseguir un nou assaig transformat deixant el partit en un 17-21 que els Voltors van saber guanyar amb molt d’esforç i iniciativa.”