Aquest matí de diumenge el Primer Equip del Rugby Tarragona disputava el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga de Primera Catalana contra RC Martorell. Els Voltors d’Hervé Boulais han aconseguit una ampla victòria que els afiança com a liders de la taula amb 29 punts i només 1 partit perdut. Ens ho explica a la seva crònica en Xavi Roca:

“Petit pas endavant del Rugby Tarragona cap al títol de la Primera Catalana avui al Complex Educatiu de Tarragona. Els cuers de la classificació, els dracs de Martorell, es presentaven amb quinze home justos i cap victòria en el seu registre, mentre que els voltors els esperaven líders, i carregats de confiança després de la darrera victòria a casa.

I la sorpresa no es produïria. A través de múltiples penetracions tant en la seva línia de tres quarts com entre el grup de davanters, el Tarragona marcava un try rere un altre, aconseguint ràpidament el bonus ofensiu. L’entrenador destacava, al final del partit, la comunicació observada entre els jugadors. S’havia millorat molt en un dels objectius de la temporada, que era augmentar les opcions en atac.

En canvi, un dels pilars de la bona campanya que està realitzant l’equip, la defensa, feia aigües contra el cuer de la divisió. Els de Martorell marxaven a casa amb bonus (78 a 22), jugant molts minuts amb només tretze jugadors.

El pròxim partit a Barcelona, a camp d’Enginyers B, es preveu com un dels més importants de la temporada de cara a les aspiracions de l’equip. L’única actitud possible és la de seguir entrenant al màxim, i donar-ho tot en el pròxim partit. Amunt, voltors!!!

Equip titular: Joan, Serres, Adolfo, Massi, Plana, Mati, Palau, Marcel, Eloi, Martu, Jere, Negro, Chus, Lahuer i Jero. Canvis: Junior, Firmo, Jose, Jammin i Leandro.”