infantils sel31gAhir dissabte 31 de gener els S16 del Rugby Tarragona es traslladaren a Vilanova per jugar amb l’equip local el partit corresponent a la segona jornada de la lliga de Segona Catalana; amb només 13 jugadors els Voltors van lluitar de valent emportant-se la victòria. Ens ho explica a la seva crònica David Garcia:

Si entre els jugadors i els entrenadors dels Voltors infantils hi havia supersticiosos, a aquest pas, pocs en deuen quedar ja. Novament teníem només tretze jugadors, i novament aquest número ens ha portat fortuna. Es dóna la paradoxa que l’equip està creixent amb la incorporació de nous nois, però en els partits oficials no acabem d’aconseguir un quinze complet. Aquesta circumstància, però, li aporta als nostres esforçats nois la possibilitat (o la necessitat) de créixer més de pressa com a rugbiers, perquè, cal dir-ho, no s’arruguen davant la superioritat rival. I tampoc ho van fer aquesta vegada en la seva visita a Vilanova.
En el conjunt local semblava escassejar tonatge, el que podria compensar el fet de ser dos més al camp, però han sabut posar en el partit una agressivitat a la qual els nostres no estan acostumats. Un cop més, la inferioritat numèrica feia vital intentar adquirir una renda suficient en la primera meitat per poder afrontar amb garanties una inevitable baixada física dels liles en la segona. I així va ser: dues marques en els primers deu minuts suposaven tota una declaració d’intencions.
Però el partit va començar a posar-se tens per moments per algunes accions dels jugadors no sancionades per l’àrbitre, i els tarragonins van començar a veure reduït el seu avantatge. Gràcies a un error propi, amb la intercepció d’un passi desencertat, el SEL aconseguia el seu primer assaig i, pitjor encara, es venia amunt, anotant-ne un  altre i deixant el marcador al descans en un 10-15, amb tot encara per decidir, i amb la recuperació dels blaus fent presagiar moments de perill en el segon temps si els nostres no tornaven a centrar-se.
I van començar els següents 35 minuts amb un nou assaig per als Voltors, de manera que deixaven clar que, malgrat tot, seguien mentalment ficats en el partit. I encara millor: l’esperada baixada física no es va produir. Amb aquesta entrega física i mental, els “tretze magníficsvan aconseguir ampliar el seu avantatge fins a gaudir d’un final de partit relativament tranquil en el que la tensió va semblar traslladar-se del terreny de joc a les banquetes.
Amb aquesta victòria podem estar molt satisfets, ja que s’ha donat en unes condicions molt desfavorables, no ja per la inferioritat numèrica, sinó també per la tensió generada entre els jugadors, en la qual no es pot dir que els nostres sub-16 estiguin còmodes. Ha estat un partit en el que els nois han mostrat gran maduresa i també han demostrat estar físicament un punt per sobre d’altres equips. Algú s’imagina on arribaria l’equip si hi hagués 19 efectius a punt per jugar?”