682Dissabte 26 d’octubre va ser una jornada amb alts i baixos pera les promeses del Rugby Tarragona. Si bé els  U16 van perdre contra Sant Cugat, els U18 guanyaren contra CRUC.

De la crònica dels U16, feta pel seu delegat Pere Fortuny, extraiem que malgrat presentar-se altra vegada amb inferioritat numèrica, només 12 jugadors, i tot i que el Sant Cugat va jugar també amb 12 jugadors (agraïm al CR Sant Cugat la voluntat de jugar en igualtat de condicions), els voltors van patir la pitjor patacada del que portem de temporada. De fet, ja van sortir al camp amb molt poca o cap intensitat i el Sant Cugat, tot i no sortir amb tot el potencial, de seguida va començar a fer pujar punts al marcador. El resultat final: Rugby Tarragona 0 – Sant Cugat 164. Esperem que els nostres U16 es refacin i treguin el rugby que sabem que porten a dins. 

No va succeir el mateix amb els U18 amb el seu encontre amb el Castelldefels Rugby Union Club; un partit intens amb clar predomini dels voltors, en especial a la primera part. Una segona part en què es confiaren i que saberen aprofitar els jugadors de CRUC, però amb un resultat final lluït pels tarragonins: 69-12, fruit de la consolidació de l’equip i del treball que es realitza en els entrenaments. Recordem que és la primera victòria dels U18 en aquesta fase prèvia de la lliga.