img-20140307-wa0007Ahir dijous 6 de març de 2014 van començar els entrenaments amb 25 nens i nenes de la Fundació Casal l’Amic que es volen iniciar en el món del rugby. En concret, amb els infants vinculats al projecte del Centre Obert de la Fundació que tenen entre 6 i 12 anys.
El Club Rugby Tarragona i la Fundació Casal l’Amic han establert un conveni de col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu d’apropar el rugby i els seus valors a nens i nenes amb risc d’exclusió social. Accions com aquesta són una mostra de la potencialitat del treball en xarxa i del treball conjunt entre entitats, tot i ser de diferents àmbits. 
L’activitat iniciada ahir tindrà lloc tots els dijous en horari de 17,30 a 19h de la tarda a una de les pistes del Poliesportiu de Campclar, i estarà dirigida per entrenadors i entrenadores del Rugby Tarragona i l’equip educatiu de la Fundació Casal l’Amic.
Recordem que el Rugby Tarragona i la Fundació Casal l’Amic ja havien col·laborat el passat estiu 2013 participant activament en els casals d’estiu de Tarragona. Activitat que es desenvolupà conjuntament amb la Fundació En Xarxa i l’Institut Municipal de Serveis Socials, i també en el RAID multiesportiu que s’organitzà amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, a Campclar, amb l’objectiu d’apropar als infants i joves el rugby, i transmetent alhora la cultura de l’esforç, a més de vetllar per la seva inclusió.