1621984 705496209502077 1084897663 nAquest primer cap de setmana del mes de març de 2014 totes les categories del Rugby Tarragona tenen jornada de descans. Coincideix aquesta aturada amb la celebració del Carnaval, en què el Club, com cada any, participarà desfilant a la Rua del dissabte 1 de març.
Tot i no haver-hi partits, l’activitat no s’aturarà, ja que tots els membres del Club ens trobem de ple en la preparació de la X Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona que està programada pel proper dissabte 8 de març.
A dia d’avui han confirmat la seva assistència les escoles de rugby següents:
Associació Rugby Poble Nou, CAU Rugby Valencia, Club de Rugby Sant Cugat, Castelldefels Rugby Unión,  FC Barcelona Rugby, Rugby Club Sitges, Rugby Sales Viladecans,  Los Taus d’Amposta RCTE, Valencia Rugby Club i Químics, i probablement en vindran algunes més.
Cal apuntar que l’Escola del Club Rugby Tarragona està tenint un gran creixement i que a dia d’avui compta amb gairebé 40 jugadors: 17 Sub14, 12 Sub10 i 9 jugadors Sub8/Sub6, amb 8 monitors/res i entrenadors/res. Una bona notícia si comparem les xifres amb què es comptava a principis de temporada i que és fruit, sens dubte, de les actuacions que s’han fet per a promoure el nostre esport, com la jornada de portes obertes el passat mes de gener, o la campanya de promoció que s’està duent a terme a les escoles i centres educatius de Tarragona. Un objectiu de la nova Junta del Rugby Tarragona que mica a mica es va assolint, i és que el rugby esdevingui un esport de referència a Tarragona.