Ahir dissabte 30 de maig de 2015 va tenir lloc el primer entrenament de rugby femení del Rugby Tarragona. Al voltant de 35 noies de diverses edats van participar en aquesta jornada dedicada al rugby femení que fou conduïda per l’entrenador del Primer Equip, Hervé Boulais, i la directora tècnica del club, Seli Niubó. Al llarg d’una hora i mitja aproximadament les noies van poder iniciar-se en el rugby a través d’exercicis bàsics per acabar fent un partidet entre elles.

Cal dir que no totes eren noves, hi havia també algunes veteranes del nostre esport com la Nuria Coll que va formar part del primer equip femení del Tarragona en els anys 90 i també algunes altres de l’últim equip que es va disoldre el 2013.

En finalitzar la jornada es va fer el tercer temps de rigor, moment en què es van copsar les bones sensacions que la jornada havia deixat, i les ganes de tornar a repetir-la. De ben segur que no es tardarà a fer-ne una de nova amb l’objectiu a l’horitzó de consolidar un equip de rugby femení a Tarragona.