Dissabte14 de març tindrà lloc al Complex Educatiu una nova Jornada Multiesport dedicada al rugbi organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès amb la col·laboració del Rugby Tarragona. La darrera va tenir lloc el mes de febrer. Aquesta activitat del CET s’inclou dins el programa “Fem Multiesport” en què es pretén iniciar als infants a la pràctica esportiva. Hi participaran nens i nenes d’entre 4 i 5 anys de les escoles Sant Pau i Carmelites de Tarragona i de l’Elisabeth de Salou. La jornada s’iniciarà a les 10 del matí fins a les 12 del migdia.

El mateix dissabte totes les categories superiors del Rugby Tarragona tenen competició, tot i que només els S16 juguen a casa a les 13h contra RC Cornellà; els Voltors juguen el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga de Segona Catalana (encara que només han jugat 4 partits), on ocupen el tercer lloc de la taula amb 17 punts i els seus rivals el quart, amb 16 punts.

A Barcelona es desplaçaran els cadets S18 per jugar a les 17h contra Barça Rugby a La Teixonera el partit corresponent a la setena jornada de la lliga de Primera Catalana; 5 punts de diferència separen un equip de l’altre, i també el lloc que ocupen a la taula: el Barça el 6è i el Tarragona el 8è, tot i que no faltarà motivació als nostres Voltors després del partit disputat la setmana passada contra el lider de la categoria: UE Santboiana.

A les 18h, i al camp de la Mar Bella, el Primer Equip disputarà el partit de la vuitena jornada de la lliga de Primera Catalana com a lider de la classificació amb 29 punts contra Enginyers B que ocupà el 7è lloc de la taula. Els Voltors porten una trajectòria ascendent en aquesta segona fase de la lliga en la que només han perdut un partit contra Sitges B el passat 31 de gener.