viladecans 2Aquest dissabte 26 d’abril de 2014 els nostres Voltors més petits i joves es van desplaçar a Viladecans on el Rugby Sales Viladecans organitzà una Trobada d’Escoles en la que hi participaren a més de la del Rugby Tarragona, la del GEIEG i la de Torroella Senglars en totes les categories des de Sub 6 a Sub14.

Els més petits (Sub6) van participar en un entrenament conjunt amb els petits de Rugby Sales Viladecans i de les altres escoles. Els Sub10 van jugar els seus tres partits, guanyant-los tots tres, i deixant una molt bona sensació al camp. L’equip aleví per la seva banda va mostrar les dues cares de la moneda; una primera part on els nostres jugadors van mostrar què saben fer, mantenint un resultat d’empat al descans, però amb una segona part on van fallar les forces.
D’altra banda el partit que havien de jugar els cadets del Rugby Tarragona contra Osona Crancs per obtenir el tercer o quart lloc en la categoria es va suspendre per incompareixença dels osonencs, fet que dona automàticament el tercer lloc als tarragonins.

El mateix dissabte a Tarragona va tenir lloc un partit amistós en el que participaren les categories de cadet a sènior entre els Voltors i els Cobh Pirates RFC d’Irlanda que finalitzà amb un esplèndid Tercer Temps entre ambdós equips com marca la tradició rugbistica i l’intercanvi de regals entre ambdós equips.