2014-04-09 15.30.01La darrera setmana s’ha dut  a terme una de les accions destinades a complir els objectius que l’ Escola del Rugby Tarragona s’havia fixat per aquesta temporada: portar el rugby a les escoles de Tarragona.

Durant 5 dies els entrenadors i monitors de l’Escola han donat a conèixer el nostre esport a uns 350 alumnes d’entre 3er i 6è de Primària del Col·legi La Salle de Tarragona. 

Les sessions s’han dut  a terme aprofitant les hores d’Educació Física amb una durada aproximada de 50 minuts, en els quals s’ha fet una petita introducció al nostre esport, la seva història i les regles de joc bàsiques, el tercer temps, etc. Durant aquest minuts els alumnes van poder resoldre els seus dubtes sobre aquest esport amb preguntes d’allò més divertides com ara: “al tercer temps també hi ha guanyadors?” o “no us feu mal quan us cauen tots al damunt?”.

A banda de la part teòrica es va fer una part pràctica on es van poder dur a terme els mateixos exercicis que els nostres jugadors de l’ Escola practiquen en un entrenament. El que va causar més sensació, sens dubte, per als nois i noies  van ser els placatges i les percusions amb el sac de placatges i l’escut. A més, van poder fer un partidet de rugby flag.

En acabar les sessions se’ls va repartir informació de l’Escola i se’ls va convidar a participar en un entrenament amb els nostres jugadors a les nostres instal·lacions, i per descomptat, un tercer temps per finalitzar.

Esperem poder repetir aquesta experiència al Col·legi La Salle Tarragona quan comenci el proper curs, i fer-la extensiva a d’altres centres educatius de Tarragona per tal que més nens i nenes de la nostra ciutat coneguin el nostre esport i el nostre Club.