escola 11octEl passat dissabte 11 d’octubre l’Escola del Rugby Tarragona es va desplaçar a Sitges per participar en la 1a Jornada d’Escoles que organitza la FCR. Hi van participar Sitges RC, SEL Vilanova-Reus Deportiu i Rugby Tarragona. La crònica ha anat a càrrec d’Àlex Satué i Àngel Dominguez:

Dissabte a quarts de nou del matí l’Escola del Rugby Tarragona sortia cap a Sitges amb 21 jugadors per disputar la primera Trobada de la temporada. L’expedició la formàven 8 Alevins (Xavi, Javier, Oscar, Adrià, Javi, Andy, Dani i Ivan), 5 Benjamins (Adrià, Pablo, Arnau, Leo i Nandi), i 8 PreBenjamins (Eloy, Sergi, David, Claudia, Magí, Marc, Sean i Àngel). Cap dels 3 equips viatjava complet però és sabut que un cop arribats a destí es completarien gràcies al bon rotllo entre tots els clubs assistents. Així va ser i els S10, S12 i S14 van disputar els seus partits reforçats amb jugadors dels altres club: SEL i SITGES, que amb molta il.lusió van transformar-se per uns instants en autèntics Voltors.

Els primers en jugar van ser els S12 que incorporaven Eloy i Àngel de l’ S10 que van lluitar molt en una categoria nova per a tots ells. Van córrer, van placar, tot i que no van tenir gaires fases en atac.

Més tard saltaven al camp els S10 amb un equip pràcticament nou que tot i les poques setmanes d’entrenament van disposar-se en ordre dins el camp, van anotar, van placar i ens van oferir una agradable sorpresa amb la seva excel.lent actitud. Felicitar especialment als 5 jugadors que s’han incorporat aquesta temporada a l’Escola i que van rebre aquest dissabte el seu bateig rugbístic. En properes Trobades tindrem també l’estrena de més nous jugadors que després del 3×3 han decidit format part de la nostra Escola.”

“Els S14 vàrem acudir a Sitges amb només 8 jugadors, i això, i la falta de partits de les noves incorporacions ho vàrem notar en els dos primers partits. En l’últim partit de la jornada, un canvi d’actitud dels jugadors els va portar la primera victòria. Estem segurs que aquesta serà la primera de moltes. Volem donar les gràcies al Rugby Club Sitges i al SEL Vilanova amb els que vam compartir un excelent mati de rugbi”.