cadets osca6dDissabte 13 de desembre els infants de la nostra Escola de Rugby es desplaçaran a les pistes municipals de Castellar del Vallès per gaudir de la trobada d’escoles que organitza el Rugby Club Castellar. Hi participaran, a banda dels amfitrions, l’Osona Rugby Club, el Club Rugby Sant Quirze i el Rugby Tarragona. Una jornada plena de rugby per als més petits que començarà a partir de les 9h. del matí.

El mateix dissabte, els cadets del Rugby Tarragona es desplaçaran a Barcelona per disputar contra el lider imbatut de la lliga S18, el CEU, a les 15h. el partit corresponent a la novena jornada de lliga. Els joves Voltors ocupen en aquest moment el tercer lloc de la classificació que encapçala el CEU amb 36 punts, seguit de Sitges RC amb 30, i el Tarragona amb 26.

Pel diumenge 14 està previst a Tarragona al Complex Educatiu un triangular amistós categoria sènior, que ja ha acabat la primera volta de la lliga, amb SEL Vilanova i Els LLops de la URV. Els partits tindran lloc a partir de les 11,30h del matí.