escola igualada17gAhir dissabte 17 de gener l’Escola del Rugby Tarragona es va desplaçar a Igualada per participar a la trobada d’escoles organitzada per Anoia RC amb la participació del Manresa RC i Osona RC. Ens explica com es va desenvolupar el dia Àlex Satué, coordinador de l’Escola del Tarragona:

“26 jugadors del Tarragona de les categories S6/8, S10, S12 i S14 sortiren de bon matí cap a la capital de l’Anoia acompanyats d’un bon grapat de pares. Els jugadors de les categories més petites (S6 i S8) participaren en un entrenament conjunt amb les altres escoles que participaven en la jornada i posteriorment varen jugar partidets tots contra tots.

Els S10 van jugar en format 7X7 contra Manresa i un combinat Anoia-Vic i van guanyar fàcilment els seus partits, tot i que les dimensions del terreny de joc no van permetre veure amb claredat l’evolució dels nanos. Els S12 i els S14 van realitzar entrenaments conjunts aprofitant la quantitat de nois de cada categoria i posteriorment van realitzar partits creauts i barrejats amb els altres clubs”.