fn1uev6cgxf6z-aciuojtq0-xhyau0jddkmqoweggvu 

 

La bandera dels Jocs del Mediterrani ja oneja a Tarragona recordant que l’any 2017 aquest esdeveniment esportiu tindrà lloc a la nostra ciutat. Ahir, 18 de juliol a les 20h, i en el marc de l’amfiteatre romà, va tenir lloc l’acte simbòlic d’enlairament de la bandera olímpica procedent de Mersin (Turquia), última seu dels Jocs del Mediterrani 2013. 

La bandera va ser portada des de l’arena de l’amfiteatre als jardins per deu joves esportistes de diferents clubs de la ciutat i comarques, i de diferents disciplines, que durant l’any han estat campions de Catalunya o d’Espanya en les seves categories. El Clu Rugby Tarragona hi va ser present amb l’esportista Pau Moreno Escoda, (U16), campió d’Espanya 2012-2013.

L’acte, que comptà amb una nombrosa assistència de públic, s’acompanyà amb música i versos, a banda dels parlaments de les diferents autoritats polítiques per recordar el repte que la ciutat de Tarragona i l’esport tarragoní tenen al davant i que resumeix encertadament el lema dels Jocs: “Cap al futur. Tarragona 2017. Preparats per fer història”.