1743484 199908753553275 1424194759 nEl president de la Generalitat Artur Mas va rebre ahir dilluns 17 de febrer de 2014 als representants de la Federació Catalana de Rugby  amb motiu de les victòries aconseguides pel rugby femení aquesta temporada, on les Seleccions de Rugby a 7 i XV han guanyat els corresponents Campionats de Seleccions Autonòmiques.
En el decurs de l’audiència, el president de la Federació Catalana de Rugby, Ignasi Planas, va posar en valor la promoció d’aquest esport base i els bons resultats aconseguits recentment per la selecció catalana femenina. 
El president de la Generalitat va manifestar la bona feina que s’ha fet amb el femení i va destacar la noblesa del rugby i l’ús de l’esport per cohesionar un país. Va recordar a Nelson Mandela, qui va utilitzar l’esport i concretament el rugby per unir la seva terra, Sudàfrica.
Aquest reconeixement arriba en un dels millors moments de la història del rugby femení i, en especial, del català, que amb el naixement de nous equips en els diferents clubs està a punt d’arribar a les 5.000 llicències.

A la foto la representant del Club Rugy Tarragona, Espe Velasco, amb el president Mas i el president de la FCR, Ignasi Planas.