Ahir diumenge els amics del programa La Hora Ovalada, que s’emet cada diumenge de les 21 a les 23h, des de 7deRàdio de Barcelona, s’aproparen a la ciutat de Tarragona per fer aquest espai dedicat al rugby des del Cafè La Cantonada.

Durant dues hores els conductors del programa: Nacho Arla, Jordi Ribot i Lois Canal van fer les delícies del públic assistent. El programa comptà amb la participació del president del club, Andrés Lechuga, el tècnic del Primer equip, Hervé Boulais, el capità Eloi Boix, els jugadors Marc Martorell i Jordi Massaguer, la directora tècnica, Seli Niubó i la jugadora de l’equip femení, Espe Velasco. Es va parlar de present i de futur, dels èxits obtinguts i dels projectes més immediats.

També comptarem amb el nou conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, que durant la seva intervenció aprofità per parlars dels Jocs del Mediterrani 2017 i de les futures instal·lacions del Rugby Tarragona a l’Anella Olímpica de Camp Clar.

Sens dubte va ser una bona experiència tant pels responsables del Rugby Tarragona com pels conductors del programa que per primer cop emetien davant de públic i fora de Barcelona. Aprofitem per agrair-los l’oportunitat de parlar durant 120 minuts del Rugby Tarragona i a casa nostra.