1920149 242565692589894 224368728 n

Ahir dissabte 15 de febrer el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona disputà a la Mar Bella el partit corresponent a la 13a jornada de la lliga de Primera Catalana que finalitzà amb un resultat favorable pels Gòtics de 29-14. Un partit del qual cal destacar l’esperit combatiu dels nostres Voltors a qui la sort no ha acompanyat del tot segons llegim a la crònica d’en Dani Roca:

“Aquest dissabte el Primer Equip del Tarragona ha sortit al camp molt concentrat i amb una gran convicció d’aconseguir la victòria. En els primers minuts el domini ha estat pels Voltors i fruit d’aquest domini ha estat el primer cop de càstig transformat pels tarragonins.
No obstant, un xut en profunditat dels Gòtics ha provocat una sèrie de mals bots que han acabat en un assaig no merescut dels Gòtics. En aquell moment els Voltors, lluny de rendir-se per tanta mala fortuna, han lluitat molt ordenadament i transmetent molt bones sensacions durant tot el partit. No obstant, els punts els aconseguiren els Gòtics en dues marques que amb l’ajut de la fortuna feren que la primera part acabés amb un 19-3 que no reflectia la igualtat en el joc i la impressionant voluntat de remuntar el partit per part dels Voltors.
Per més mala sort pels tarragonins, la segona part comença amb un assaig dels Gòtics, fruit d’un rebot de la pilota que acaba en mans d’un jugador contrari que completament sol només va necessitar córrer fins a la línia de marca.
Tot i el cúmul de mala sort, tot i el desgast en el marcador, hem pogut veure un equip que lluny de defugir la responsabilitat i lluny de defugir la lluita ha estat en el seu lloc, ha fet l’impossible per remuntar i per donar la volta al partit. Fruit d’aquesta determinació, han arribat dues marques molt merescudes i lluitades que no remuntaren el partit però demostraren que aquest equip té un gran futur.
El final del partit amb un resultat de 29-14 no reflecteix una realitat cada cop més evident, i és que aquest equip es mereix la nostra admiració, i espero que d’ara en endavant encra més, se’ls augura un gran futur.
Ànims Voltors!!!”