Ahir diumenge 5 d’abril de 2015 la Selecció Catalana en categoria S21 va guanyar el Campionat de Seleccions Autonòmiques contra la de Madrid. El partit es va disputar al Centro Municipal Pinares de Venecia de Saragossa contra el mateix rival que l’any passat. El Rugby Tarragona aportà 6 jugadors a la Selecció S21, dos en actiu: Marc Martorell i Guillem Grau, i 4 més que a l’actualitat juguen a mb la UESantBoiana: Ruben Sanz, Fede González , Nico Francisquelo i Javi Orbaneja. Llegim la crònica del partit publicada a la web de la FCR: “La Selecció Madrilenya obria el marcador amb un cop de càstig el minut 5 del partit, però Catalunya contestava amb un assaig en mans d’Andy Garcia (8) després d’una jugada en conjunt de la davantera catalana que Alberto Millán (9) ha transformat. Al minut 20, Madrid ha realitzat el seu primer assaig del partit, provocant més intensitat en el joc, tot i així, Catalunya no deixava de moure l’ovalada buscant el forat en la defensa rival.

Abans d’arribar a la mitja part, els catalans realitzaven dos cops de càstig a mans de Millán, el mig de melé, i els madrilenys en realitzaven un altre, quedant el marcador 13 a 11.

En la represa, la Selecció Catalana començava amb duresa. En una jugada de la ¾, Fede González (13), feia una nova marca que sumava 7 punts més al lluminós (20-11). Madrid aprofitava un cop de càstig per sumar tres punts més al marcador, no suficients per avançar als seus rivals. Al minut 61 Millán realitzava un altre cop de càstig que tancava el marcador amb un definitiu 23 a 14. Tot i la duresa dels últims minuts del matx, els de la ginesta marcaven territori i s’emportaven el títol. Un cop més, els nois dirigits per Diego Godoy, Paco Baena i Álvaro Homapanera posaven en evidència el treball realitzat aquests últims mesos, el resultat de la feina ben feta.”