sub14 torderaAquest dissabte 17 de maig de 2014 l’Escola del Rugby Tarragona va viatjar fins a Tordera per participar en la Trobada d’Escoles de Rugby organitzada per la Federació Catalana de Rugby; malgrat comptar amb pocs efectius el balanç de la jornada va ser molt positiu. Ho llegim a la crònica d’Àngel Dominguez:

“L’Escola del Rugby Tarragona va matinar molt aquest dissabte per poder arribar a temps després de dues hores de viatge a la Trobada que la Federació Catalana i el Rugby Tordera organitzaven a Blanes. Tot i que l’expedició va viatjar mermada per algunes baixes de darrera hora (9 absències entre U10 i U14) la jornada va resultar força positiva pels objectius formatius de la nostra Escola.
Els U14 amb 11 Efectius (Oscar, Dani, Javier, Pau, Ivan, Ailin, Andy, Xavi M, Cristian, Xavi S i Jordi) van mostrar una millora d’actitud i joc col·lectiu respecte a darreres actuacions que va satisfer molt els entrenadors. Dels 4 partits disputats vam perdre ajustadament contra Vallès i L’Hospi, i clarament contra Barça, mentre que en el darrer vam aconseguir una important victòria davant ARPN.
Els U10 van comptar amb 8 jugadors (Eloy, Albert, Eric, Luca, Àngel, Leo, Diego i Adrià) i van tornar a destacar per la seva intensitat en els partits. Van jugar amb ARPN, Barça, Vallès, Enginyers i Sant Cugat aconseguint 2 victòries 1 empat i 2 derrotes, un balanç molt positiu. En aquesta ocasió els Babies no ens van acompanyar i van fer el seu entrenament habitual al Complex Educatiu. Sembla que la temporada de Trobades ha finalitzat i ara toca anar als tornejos d’estiu.