cadets cruc1novAquesta tarda s’ha jugat a Tarragona el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga de la categoria S18-cadet contra Castelldefels RUC. El partit ha estat vibrant i ha comportat una nova victòria als Voltors que la setmana passada van vèncer també a CNPN- Enginyers. Ens ho explica Dani Roca a la seva puntual crònica:

“Avui, en el camp del Rugby Tarragona, hem pogut veure el partit entre els Joves Voltors i el CRUC de Castelldefels. El matx ha començat amb un domini total del CRUC, però amb uns Joves Voltors que es defensaven contundentment tot i que sense acabar de sortir de la nostra vint-i-dos. De sobte el CRUC va cometre una errada, i els Joves Voltors van aconseguir obrir el marcador. En una gran carrera des de la nostra vint-i-dos, aprofitant els errors de placatge i defensa dels visitants, els Joves Voltors varen portar la pilota fins a la línia d’assaig dels visitants posant un 7-0 al marcador.
Des d’aleshores fins a la mitja part els joves Voltors varen prendre el control del partit, fent retrocedir el CRUC al seu camp i aconseguint dos assajos més pels tarragonins fent que el marcador acabés en un 24-0 molt contundent i prometedor a la mitja part.
En la represa del partit els Joves Voltors es varen relaxar i els del CRUC es van centrar, cosa que anivellà el partit.  Tot i això, els Joves Voltors sabedors que estaven a prop d’aconseguir el punt de bonus varen anar apretant poc a poc l’accelerador per intentar aconseguir-lo.  Això va posar el matx més emocionant, però unes vegades la defensa del CRUC, i d’altres vegades els cops de càstig, feia pensar que seria molt complicat arribar a la linia d’assaig contrària.  Però no va ser així. Fruit del gran esforç de tot l’equip, els Joves Voltors varen aconseguir un merescudissim assaig que posà un 24-0 en el marcador que semblava definitiu.  No obstant això, el CRUC va fer l’assaig de l’honor, colocant en el marcador el 24-7 definitiu.
Una nova victòria dels Joves Voltors amb punt de bonus, que poc a poc va començant a ser un equip terrible per a qualsevol rival i que desplega un joc que ens fa gaudir del rugby.

Alineació. Titulars: Marc Regincos, Joaquim Llauradó, Abdelah Bazzine, Joaquim Culubret, Daniel Villacampa, Òscar Puyo, Juan David Ramos, Hugo Osuna, Pol Benabarre, Pau Moreno, Joaquim Inthamoussu, Enric Roda, Joan Rojas, Mario Asensio, Ricardo Garcia i suplents: Albert Cornelles, Òscar Domingo.”