Ahir dissabte 25 d’abril els infantils del Rugby Tarragona disputaven a casa el partit corresponent a a la desena jornada de la liga de Segona Catalana contra Spartans de Granollers. L’ampla victòria obtinguda (42-0) els situa primers en la taula de classificació seguits de RC Cornellà tot i que a 7 punts de distància. En David Garcia ens explica a la seva crònica com es va desenvolupar el partit:

“Deia l’entrenador dels Spartans durant el tercer temps que els seus nois venien a Tarragona pensant que encaixarien cent punts. Això mostra, d’una banda, el respecte que s’ha guanyat el nostre equip a la segona categoria, però, per una altra la relaxació dels nostres nois després d’enfilar-se al primer lloc de la classificació.
Els Voltors no van entrar al partit tot el concentrats que calia. I el van acabar igual. Un cop més, les múltiples i innecessàries interrupcions en el joc no van beneficiar als liles, però aquesta circumstància no emmascara el fet que l’equip no estava per la labor d’agafar el seu ritme habitual. A més, una bona quantitat d’aquestes interrupcions van ser provocades pels nostres propis errors.
Però la principal sorpresa de la jornada no va ser que la victòria no fos tot el voluminosa que es podia esperar, sinó constatar que els de Granollers no semblen un equip que mereixi ocupar l’últim lloc de la taula amb els nombres que aquesta mostra. És cert que, tal i com venim comentant, els locals no van tenir un dels seus millors dies, i que els visitants mostren certes mancances, però el seu joc dóna per millors resultats que els recollits.
En definitiva, obtenim una nova victòria amb bonus per afrontar l’última jornada de la lliga amb molt bones perspectives, però cal mentalitzar-se que no està ja tot fet, o la tornada de Girona al bus pot ser massa llarga.”