infantils cornella18octAquest matí de dissabte els Sub16 del Rugby Tarragona s’han desplaçat a Cornellà per jugar el partit corresponent a la tercera jornada de lliga contra RC Cornellà que han guanyat per un ampla majoria en el marcador de 15-63.

Ho llegim a la crònica de Paco Sánchez:

“Desplaçament a Cornellà amb  17 jugadors  per enfrontar-nos a l’equip local. Els jugadors han lluit braçalet rosa afegint-se d’aquesta manera a la campanya per a la lluita contra el càncer de mama. A la primera part hi ha hagut un clar domini del Voltors que s’ha vist reflexat en el marcador amb un 0-48, deixem clar però que els  jugadors lo han donat tot .
Després del descans els joves Voltors han entrat en una fase de total passivitat veient que el partit ja estava guanyat, provocant la reacció local que ha fet 3 marques deixant el marcador en el 15-63 definitiu, cosa que ha provocat el malestar en els entrenadors tarragonins, sentiment que han fet arribar  als jugadors intentant corregir aquesta actitud.  En definitiva una victòria merescuda amb un cert regust a no haver fet les coses ben fetes, cosa que solucionaran els jugadors en propers compromisos.”