050Els Old Vultures del Rugby Tarragona disputaren ahir dissabte 8 de febrer el primer partit amistós contra els Kings Pebrots. Els veterans del Tarragona van gaudir d’allò més. Ho llegim a la crònica del partit d’ahir per Dani Roca.
“Enquadrat en la festa de la Calçotada que s’ha celebrat aquest dissabte, els Old Vultures han aprofitat per treure la pols de les seves velles botes i celebrar el primer partit de l’any. Varen estar convidats per l’ocasió el conegut equip dels King’s Pebrots, veterans de l’Hospitalet.
El partit es va pactar a tres parts de vint minuts com és habitual en veterans. Aquest començà amb l’empenta dels King’s Pebrots, però amb una bona resposta de la defensa dels Old Vultures. Poc a poc els tarragonins varen agafar més confiança i la feina del nou entrenador, César Sanz, va començar a donar els seus fruits. En una gran jugada de tot l’equip es va foradar la defensa dels de l’Hospitalet i vàrem fer el nostre primer assaig. Després d’aixo els Old Vultures es van fer amos del partit aconseguint fins a tres assajos més i provocant la reacció dels King’s Pebrots, cosa que gràcies a la bona defensa dels tarragonins només els va permetre fer una marca abans que acabés el primer temps amb un marcador de 4 assajos a 1 a favor dels Old Vultures.
A la segona meitat els canvis i la concentració en la victòria dels dos equips va equilibrar molt el partit, tot i estar molt emocionant tota aquesta part, això no va fer canviar el marcador.
A la tercera part, una millor preparació física i un millor joc d’equip, va permetre que els Old Vultures fessin dues marques més, deixant el marcador en 6 assajos a 1 al final del partit.
La foto del partit se la va endur en Leo Roca amb un placatge molt valent. En una sortida d’un ruck dels King’s Pebrots pel costat tancat, que el va provocar un “un contra un” que el Leo va resoldre molt bé amb un placatge molt valent, que portà el seu rival a fora del camp i va arrencar els aplaudiments del públic.
També destacar la Haka Vultures, dissenyada pel nostre entrenador, que va fer molt divertit el principi del partit. És una llàstima que no poguessim comptar amb alguns lesionats i d’altres que per motius familiars varen fallar. Tot i això ens varem ajuntar una trentena de veterans que varen disfrutar del partit i de la posterior calçotada que va celebrar el Club.”