quebrantahueso tgn6dAprofitant que aquest cap de setmana llarg del 6 al 8 de desembre, tots els equips del Rugby Tarragona tenien jornada de descans, la Comissió Esportiva del club organitzà una sortida a Barbastro (Huesca) per a jugadors i també acompanyants, des de la categoria S16 fins als Old Vultures. El dissabte 6 de desembre la comitiva formada per unes 70 persones sortí de Tarragona ben d’hora repartida en 2 autobusos destinació Berbegal que és on tenen el camp els Quebrantahuesos Rugby Club, els nostres amfitrions.

Cap a les 10,30h es disputà el primer partit de la jornada amb un combinat de Voltors S16 i S18; els seguiren els Old Vultures que van guanyar als veterans locals deixant un marcador de 10 a 17. Els últims a jugar van ser els sèniors que varen també vèncer als de Barbastre amb un marcador no tan ajustat de 22-51. En acabar els partits el club amfitrió obsequià a tots els jugadors amb un esplèndid tercer temps a base de paella.

La tornada de la comitiva va tenir lloc ahir diumenge a primera hora de la tarda; sens dubte una bona experiència de la qual s’han complert els objectius fixats pels organitzadors: diversió, rugby, unió i reforç del sentiment de pertinença al Rugby Tarragona.