dsc 3489Els sèniors del Rugby Tarragona disputaren ahir dissabte 16 de novembre el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga Primera Catalana al Complex Educatiu de Tarragona contra el Barça B. El resultat del partit va ser de 3 a 37.

Llegim la crònica  de Daniel Roca:  “Avui degut a la pluja hem assistit a un partit ple d’imprecisions per part dels dos equips en els passis. La primera part de l’encontre ha començat amb l’anotacio d’un cop de càstig per part del Tarragona, pero les lesions del pilier Jason Condon i el talonador Xavier Serres, han descolocat l’equip i han portat a que el Barcelona fes un assaig sense transformació posant el marcador en un 3 a 5 a favor d’ells. El domini del Barça ha estat patent durant la resta de la primera part, pero a les acaballes d’aquesta els Voltors han estat a punt d’aconseguir una marca que no ha arribat.
En els primers 20 minuts de la segona, tot i que el Barça ha aconseguit un assaig molt matiner, els Voltors han posat tota la seva voluntat per remuntar el resultat, però el mal temps, que feia que la pilota estigués molt relliscosa, i el terreny de joc que dificultava la velocitat en el joc, han impedit que els tarragonins puguessin donar la volta al partit.
En els últims vint minuts degut a la millor forma dels de Barcelona, aquests han aconseguit una sèrie de tres marques gairebé consecutives que han deixat el marcador en un 3 a 37 massa humiliant, i que no reflecteix la igualtat que hi ha hagut fins a aquell moment.