resso movemberEl proper dissabte 29 de novembre al camp del Rugby Tarragona s’hi podran veure dos partits de lliga: d’una banda, els S16 afrontaran a les 13h. la setena jornada de lliga contra el Sant Cugat, líder de la classificació d’aquesta categoria on els joves Voltors ocupen el cinquè lloc.

A les 15h. el Primer Equip sènior disputarà contra el Castelledefels RUC, el partit corresponent a la novena i última jornada de la lliga de la Divisió d’Honor Catalana, després d’haver perdut contra el Sant Cugat B, ara fa 15 dies, i d’estar una mica més lluny de classificar-se per a la Primera Catalana. Tot i així, la moral de l’equip està molt alta i també la intencio de lluitar fins a l’últim moment.

Al llarg de tot el matí i bona part de la tarda, aquelles persones que ho vulguin podran col·laborar en la campanya de la recollida d’aliments en el marc del Gran Recapte 2014, portant els productes recomanats que son: llet, oli, llegums, conserves de carn i de peix.

Per acabar la jornada, l’equip sènior i l’Àrea Social del club organitzen una festa Movember al Tercer Temps de Tarragona on es podran veure els bigotis que s’han unit a la causa per conscienciar a les persones del càncer de testicles i de pròstata, un moviment internacional que cada any guanya més adeptes.