Card image cap

 

Hidro Tarraco és un projecte empresarial dedicat a la distribució de béns, components i serveis en el camp de la hidràulica industrial. Amb la premissa i filosofia d’oferir un servei de qualitat integral en tots els processos de la nostra activitat, avui Hidro Tarraco es converteix en entitat única en el sector de la distribució industrial.

Més info

 

 

Card image cap

 

Automatització industrial, equips de potència, màquines elèctriques, proteccions elèctriques, circuits impresos, targetes electròniques, SAIs, i reguladors de tensió.

Més info

 

 

Card image cap

 

Fundada en el 1933, Indústria de la Goma és una empresa especialitzada en el subministrament de productes industrials. Disposen d’una extensa oferta en articles de cautxú, poliuretà, estratificats, paviments, plàstics tècnics, acrílics, mànegues i escumes.

Més info

 
Card image cap

 

Calafell Evasió compta amb una trajectòria en la qual han aconseguit un sòlid posicionament com a companyia especialitzada en la creació de paquets vacacionals per a la seva posterior comercialització a través de majoristes, sobretot francesos, i en l’explotació de diversos hotels de la Costa Daurada, Tolosa de Llenguadoc i Portugal.

Més info

 
Card image cap

Reformes integrals, manteniment de comunitats, rehabilitacions, restauració de façanes; disseny, fabricació, construcció, montatge i manteniment d’estructures d’obra nova.

Més info

 
Card image cap

 

Empresa d’arquitectura amb mes de 40 anys d’experiència en arquitectura i urbanisme i més recentment amb interiorisme, decoració i  project mànager, compromesa amb el desenvolupament de projectes eficients, ecològics, pràctics i agradables per al esser humà.

Més info

 

 

Card image cap

Serveis d’intermediació immobiliària àgil, transparent i eficaç tant per als clients que busquin vendre, comprar o llogar un immoble a la província de Tarragona.

Més info

 

 

Card image cap

Empresa capdavantera en transport turístic, de congressos i incentius en la Costa Daurada

Més info

 
Card image cap

Grup Serviesport és una empresa especialitzada en diferents sectors: gestió d’equipaments, serveis esportius, formació, serveis de lleure, gestió d’esdeveniments i consultoria.

Més info

 
Card image cap

Situat a Vilafortuny, es troba Stapleton’s Rugby Tavern. Cada dia preparen i venen les millors cerveses d’importació, menjar casolà, tot servit amb un somriure acollidor. Els esdeveniments esportius, que inclouen l’Irlandès G.A.A, es mostren en més de deu televisors d’alta definició.

Més info