(crònica d’Emili, Delegat dels U16) Partit molt disputat aquest dissabte passat a La Teixonera, on ha dominat una part cadascun dels equips. Com sempre, la segona part és la nostra; haurem d’escalfar molt molt fort abans de començar a jugar perque el fred no ens va bé. Sortim pensant en altres coses i l’equip contrari ens escombra en totes les jugades, sobre tot en una: RUCKS!!!!  Esperem a que es posin en posició i llavors anem nosaltres, i així no en guanyarem mai ni un. La segona part va ser una altra cosa, ens ho vam creure i vam estar a una marca de canviar el partit. Una llàstima!!! De totes maneres, aquest equip ha ensenyat moltes coses en aquesta fase prèvia i no hi ha hagut cap dels tres equips que ens hagi donat cap pallissa i hem perdut sempre de manera ajustada.

 

 

Hem aconseguit no regalar passis i això és important per no perdre l’ordre en el joc. Esperem la fase de lliga amb molta il·lusió, i no tinc cap dubte que si millorem els errors de concepte que tenim, juntament amb l’actitud que demostrem en cada partit, la victòria és molt aprop nostre. Destacable l’ambient d’equip. La gent de la banqueta animava moltissím al company que jugava. Fins i tot els lesionats (Antonio, Ricky i Michael) han viajat amb l’equip i ens han ajudat en totes les tasques. Això demostra el bon “rotllo” que hi ha. Enhorabona!!!!. Com a anècdota dir que després del nostre partit jugaven els cadets dels Químics contra Sant Boi, i vam veure molts infantils que havien jugat contra nosaltres el dissabte passat, segurament com a premi per la bona actuació que van tenir contra nosaltres… Enhorabona també!!!!

CR Tarragona: Kike, Marc G. Samu, M. Bielsa, Firmo, Cristian, Rafa Z.(5), Xavi (5, 5), Nico, Pau, Guille, Javi, Javito, Joan David i Marc. També han jugat Enric, J.Lembo, Mateu, Guifré, Marcus, Andrei i Egor. Ricky, Antonio i Michael lesionats però fent pinya amb l’equip.