senior octAquest diumenge l’equip sènior s’ha desplaçat a Torroella per disputar el partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d’Honor Catalana, i per sorpresa de tots, els Voltors han estat derrotats per 19 a 0. Ens ho explica a la seva crònica Xavi Roca:

“Avui, diumenge 19 d’octubre, els Voltors han cedit la segona derrota de la temporada al camp dels Senglars de Torroella de Montgrí, un rival directe per l’objectiu de situar-se entre els cinc primers classificats de la Divisió d’Honor Catalana. Tot i les nombroses baixes, els de Tarragona sortien al camp molt concentrats. Els primers minuts eren de completa igualtat, i la sensació era que el partit es podria guanyar. Inclús en la melé, l’especialitat dels de Torroella, els de Tarragona eren capaços de resistir amb solvència. Però els errors individuals, els nombrosos cops de càstig comesos, la insuficient contundència defensiva i el desordre en l’atac acabarien fent decantar la balança, lentament, cap al bàndol dels locals.
Malgrat haver-se apropat diverses vegades a la línia de marca rival, els de Tarragona només donaven mostres de dominació en moments aïllats del partit. La primera part s’acabava amb 12 a 0 en el marcador, resultat que s’ampliaria fins a 19 a 0 en la segona part. Decepció, lliçons a aprendre, i molta feina per endavant.

La setmana que ve els Voltors juguen a casa contra el Químics, un dels equips aspirants a guanyar la competició. Una nova oportunitat per demostrar que el club mereix una plaça a la futura Primera Divisió Catalana”.