infantils quimicEl proper dissabte 17 de gener de 2015 les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona tornaran a omplir-se de rugbi ja que hi ha previstos dos partits de dues categories. D’una banda, a les 14h els S16 jugaran el partit corresponent a la primera jornada de la lliga  de 2a Catalana contra Químic ER; aquesta competició comença aquest cap de setmana i finalitza el segon cap de setmana del mes de maig.

EL Primer Equip sènior, que ara milita a la lliga de Primera Catalana i que va debutar amb una victòria el dissabte passat contra RC Cornellà, es veurà les cares aquest 17 de gener a les 15,30h amb els vilanovins del SEL Vilanova; els Voltors, dirigits per Hervé Boulais, afronten aquesta nova etapa a Primera Catalana amb molt d’entusiasme i ganes de jugar amb els seus propers rivals que seran: RC Martorell, Hospitalet B, Banyoles RC, RC Sitges B, Granollers RC, Los Taus d’Amposta, Garrotxa RC, Manresa RC, RC Martorell, Sta Coloma RC, CNPN B i Castelldefels RUC.

D’altra banda, els S18, tenen una jornada de descans a l’espera del seu primer partit a Primera Catalana contra BUC el proper 31 de gener.