Dissabte 12 a la Teixonera

QUIMIC EQUIP RUGBY 56

XV TARRAGONA INVITACIÓ 19

 

Dissabte es va inciar el Quatre Barres 2012 amb la disputa de les semifinalsamb la visita del XV TARRAGONA INVITACIÓ i ENGINYERS a QUÍMIC i ALGUER respectivament. També va suposar l’estrena del XV TARRAGONA INVITACIÓ, formació que recupera l’esperit de la URS creada al 1995 i que el CRT ha liderat convidant als jugadors dels altres Clubs en competició de la província.

 

La semifinal jugada a Barcelona entre QUÍMIC i XV TARRAGONA va ser favorable als locals per 56 a 19 que van dominar totalment la melé i que van aprofitar la seva millor compenetració per jugar amb més ordre.

 

En aquesta primera experència el XV TARRAGONA, sota les ordres de l’entrenador Fernando López, va comptar amb Sènior i Cadets del CRT, i jugadors del REUS. Per aquest primer partit s’esperava comptar també amb jugadors dels TAUS però no va ser possible. A destacar la presència important de jugadors U18 del CRT, tenint un paper molt destacat.

 

Pel XV Tarragona Invitacio van jugar: Rocamora (CRT), Joel (CRT U18), Joan (CRT); Albert (CRT), Massaguer (CRT); Vadim (5) (CRT), Marcel (CRT), Faisal (CRT); Lucas (REUS), Martorell (2+2) (CRT U18); Jaime (CRT), Rubén (CRT U18), Agus (CRT), Javier (CRT U18) i Markus (5) (REUS). Substitucions: Lahuer (CRT), Palau (CRT), Gerard (REUS), Franco (5) (REUS), Llatzer (REUS) i Alcaine (CRT).

 

El proper dissabte 19 a partir de les 17 hores es jugarà a Tarragona les finals, Alguer i Químic pel títol, i XV Tarragona i Enginyers pel 3r lloc.