dsc 0477El passat cap de setmana les categories superiors del Rugby Tarragona van disputar partits amistosos com a final de la pretemporada. Dissabte dia 5 ho van fer els Infantils (U16) i Cadets (U18) a La Teixonera, on el Barça va organitzar un triangular amb l’ARPN.

Els Infantils tarragonins van tenir una bona estrena com a equip procedent de l’Escola del Rugby Tarragona obtenint els següents resultats: CRT-Barça 0-27 i CRT-ARPN 15-10.

També van tenir un bon paper els cadets  que disputaren un primer partit contra el Barça el resultat del qual va ser 14-0 a favor del Tarragona i un segon contra ARPN, que aquest cop va ser guanyat pels de Poble Nou amb el resultat ajustat de 10-7.

El primer equip del Rugby Tarragona es va enfrontar amb el CE INEF Lleida al camp de la capital del Segre, amb un bon resultat: 12-10, a favor dels de Lleida. Un partit molt igualtat en què els dos equips, que disputaran plegats a Primera Catalana aquesta temporada 2013-2014, van mostrar moltes ganes.

D’altra banda, els més petits del Rugby Tarragona, es van quedar a casa per tal de continuar amb el seu entrenament en aquesta segona jornada de l’Escola del Rugby Tarragona.